Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2017

Makuuhuone

Kuten aiemmin kirjoitin, meidän makuuhuoneemme tulee alakertaan, mutta ensimmäiset pari vuotta se tulee toimimaan lasten leikkihuoneena. Tämän ajan nukumme yläkerrassa toisessa lastenhuoneessa. Leikkihuone tullaan sisustamaan sopivan lapsellisesti, eli varmaan sitten toinen lastenhuone sisustetaan nyt aikuismaisesti, ja tehdään pinnat sitten uusiksi, kun vaihdetaan huoneita.

Minulle on kehittynyt joku pakkomielle tuollaisesta sängynpäädystä:

http://decoracion.facilisimo.com/blogs/general/

Nykyinen makuuhuoneemme on roosa-ruskea. Ruskeaa täällä talossa on muutenkin aika paljon (myös koira), mutta vähän alan siihen jo kyllästyä (en kuitenkaan koiraan!). Seuraava makuuhuone on ajatuksissani pellavansävyinen, tai ehkä vaaleanharmaa, yhdistettynä valkoiseen. Siihen sitten jotain hempeää sävyä lisäksi, vaaleansinistä tai -punaista?


Jotenkin houkuttelevan näköisiä nuo makuuhuoneet, joissa on muhkea peitto pellavapussilakanalla ja runsaat tyynyt. Ei tarvisi päiväpeittoa ollenkaan, kun ovat niin kauniita. (Ja totuushan on, että tässä viime aikoina ei ole paljon päiväpeittoa meidän sängyllä näkynyt, kun ei sitä kukaan viitsi vaivautua siihen levittämään...) Ongelma olisi tosin se muhkea peitto, jonka alla mies hikoilisi rusinaksi, kun on vähän kuumaverisempää sorttia!


http://theglossiernerd.tumblr.com/post/27705227932

https://www.etsy.com/listing/227025232/

Makuuhuoneeseenkin tulee varmasti jonkinlainen epäsuora valaistus, mutta kattoon himoittaisi saada Vita EOS -höyhenvalaisin. Pitää vielä selvitellä, että onhan varmasti eettinen valmistustavaltaan... Näin kyllä Pinterstissä TSI-ohjeenkin tällaiseen valaisimeen. ;)

http://jolly-cdn2.azureedge.net/

Kaikkiin makuuhuoneiseen haluaisin saada ainakin yhden korkean ikkunan (lattiaan tai melkein lattiaan asti), alakerran makuuhuoneessa olisi kiva iso maisemaikkuna kohti metsää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti