Sivut

lauantai 30. joulukuuta 2017

Laattapäätöksiä

Uskokaa tai älkää, kirjoitan taas laattavalinnoista. Kävin viidettä kertaa Vehoniemen Laattamyymälässä ja tällä kertaa otin miehen mukaan. Terhakkaasti esittelin hänelle aiemmin valitut laatat, eli harmaan 60x60 lattialaatan (Porcelaingresin Just Cementi Grey) ja valkoisen 30x60 seinälaatan (Porcelaingresin Just Grey Super White). Mies ei ollut erityisen vaikuttunut, johon minä puhisin, että näitä on kuule valittu pitkään ja hartaasti, eikä todellakaan enää vaihdeta!

Sori huono kännykkäkuva.


Suihkuseinälle jo kerran päätetty kuusikulmainen synkkä laatta oli tässä välissä ehditty hylätä, koska shampoohyllysyvennyksen askartelu suuresta hexagon-laatasta todettiin hirveän hankalaksi. Siispä piti keksiä uusi vaihtoehto. Uskomatonta kyllä, vain lyhyen neuvottelun jälkeen päädyttiin katsomaan 5x5 mosaiikkilaattoja, ja vartissa oli päätös tehty! Ystävällinen myyjä auttoi päätöksessä ehdottaen vielä (melkein jo unohtamaani) glitterisaumausta tumman eläväpintaisen mosaiikkilaatan kruunuksi. Nyt on saunan pesuhuoneen ja yläkerran kylpyhuoneen laatat päätetty, ja loppujen lopuksi myös valkoinen ja harmaa laatta kelpasivat miehelle ihan hyvin (puhinani varmasti edesauttoi tätä).

Tässä kaikki kolme pesuhuoneen laattaa. Sori taas huono kännykkäkuva.


Tästä sitten mustaa glitterisaumaa.

Sitten jälleen kerran etsin laattaa kuraeteisen seinään. Mies yritti tyrkyttää sitä rakastamaansa tummaa hexagon-laattaa, mutta edelleen kaipasin jotain aurinkoisempaa väriä KURAeteistä piristämään. Ja sen todellakin löysin! Saanko esitellä: Atlas Concorde Ewall Orange. :)

MiniBrick (atlasconcorde.com)

40x80 (atlasconcorde.com)
Tuota MiniBrickiä tuijotin sydämenkuvat silmissäni, mutta taloudellisista syistä johtuen laitamme todennäköisesti kuraeteisen toisen seinän sillä ja toisen seinän tuolla edullisemmalla isolla laatalla. Hyvä ajoitus meillä kuitenkin oli, koska nämä laatat sattuivat olemaan nyt 30 prosentin alennuksessa!

Tässä esimerkkinä yhdistetty Ewall MiniBrick ja iso laatta. (atlasconcorde.com)

Kuraeteisen lattiaan löytyi edullinen tummanharmaa 10x10, joka sopi sävyltään viereisen kodinhoitohuoneen laattaan. Yläkerran suihkukopperon jokikivimosaiikki joudutaan ehkä ottamaan toisesta kaupasta, koska Vehoniemeltä löytyi vain (väärän sävyistä) valkoista ja kokonaan harmaata, kun minä taas olen iskenyt silmäni valkoisia ja harmaita kiviä yhdistävään mosaiikkiin (kun muistaisi vielä missä näin sellaista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti