Sivut

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Tajunnanräjäyttävä pikkuvessa?


Tulikohan turhan raflaava otsikko? 

Periaatteessa sekä minun että miehen sisustusmaku on (tylsän) skandinaavinen hillitty. Mutta minussa asuu myös pieni leikkisämpi sisustaja, eikä tämä välttämättä rajoitu vain lastenhuoneisiin. Jo pitkään olen haaveillut "hassusta" vieras- eli pikkuvessasta, joka poikkeaisi muun talon sisustustyylistä. Tiedättekö, kun astuisi vessaan siitä valko-harmaa-greige-tammisävyisestä tylsyydestä, sanoisi ainakin mielessään: "Oho." Alunperin mielessäni oli joku Mikki-aiheinen tapetti (vanhanajan Mikki on mun ikisuosikki) yhdelle seinälle. Siinä olisi kätevästi lukemistakin tarjolla istujalle. ;)

wallpaperfromthe70s.com

Sarjakuvateemasta löytyisi tietty rajumpiakin vaihtoehtoja...

niftywarehouse.com

Sitten Pinterestiä selatessani ajatus jalostui kokonaisvaltaisempaan suuntaan. Entäs jos pikkuvessassa istuja tuntisikin olevansa akvaariossa??

megsmurals.deviantart.com

Tai jos kuitenkin pinnan yläpuolella?

muraldesignideas.com

Mietin vain, että miltä tuollaiset koko seinäpinta-alan peittävät kuvat näyttäisivät niin pikkuruisessa tilassa (meidän pikkuvessa on nimensä veroinen).Jospa kuitenkin jotain tilaa syventävää?

plus.google.com

Tai muuten vain näyttävää?

archilovers.com

Tai vähän intensiivistä tuijotusta, ettei kukaan haluaisi viipyä liian kauan? (Tämä on mielestäni aika magee, sopisi johonkin toiseenkin tilaan. Sitä saa myös mustana ja turkoosina.)

chasingpaper.com

Johan innostuin. Mutta you get the picture. Kun vielä saan miehen vakuutettua tästä hienosta ideastani...

Vessahan ei tosiaan ole koolla pilattu, eli mitään massiivisia kalusteita ei sinne ole tulossa. Seinäpönttö ja pienehkö allas + allaskaappi ja peili. Säilytystilan tarvekin on pieni, koska vessa on lähinnä vieras- ja hätäkäyttöön (hehe), eikä siellä ole tarkoitus säilyttää hiustenkuivaajia, meikkejä tai hammasharjoja.1 kommentti:

  1. Hienoa👍 meille tulee pojan huoneeseen grafiitti seinä. Tosi kiva olisi jos jonnekin muualle jotain isoa taidetta saisi. Julisteita ja grafiikkaa kyllä tulee (blogissa vähän niitä olen miettinytkin jo)

    VastaaPoista