Sivut

perjantai 17. maaliskuuta 2017

Kaapinovipohdintoja

Nykyisessä kodissamme eteisen ja makuuhuoneiden kaapeissa on liukuovet. Miehen mielestä ne ovat vissiin hienot, mutta minusta niitä on vähän hankala käyttää; ovet pitäisi aina asetella oikealle kohdalleen, ja kun tätä ei jaksa tehdä, ne ovat jatkuvasti osittain auki. Lisäksi en tykkää tasoerosta, joka ovien välille tulee. (Kuulemma on sellaisiakin ratkaisuja, joissa kiskot tekevät mutkan, jolloin ovet ovat kiinni ollessaan samassa tasossa, mutta en nyt jaksa niistäkään oikein innostua.) Pieni aivopesu lienee siis paikallaan, että saan miehen vakuutettua hienoista "tavallisista" ovista, jotka eivät kuitenkaan olisi ihan tavallisia. Haaveilen "seinään sulautuvista" ovista, jollaiset miehen siskon eteisestä löytyy. (Heidän lattioitaanhan ylistin jo tässä postauksessa.)Eteisen kaappien lisäksi peremmällä heidän talossaan on valkoiset "sulautetut" kaapit, joiden naamioiminen seinäksi on onnistunut niin hyvin, että heillä käydessämme emme ole kumpikaan ikinä huomanneet, että tuossa kaappeja edes on!Tämän tyyppiset ovet haluaisin eteisen vaatekaappeihin, "komentokeskuksen" (kaapisto eteiskäytävällä keittiön kohdalla) piilotukseen ja alakerran makuuhuoneen kaappeihin (vessan ovea vastapäätä).Kaapinovien väriä ja materiaalia en ole vielä päättänyt.

Puuta?
wordpress.com


Vähän niinkuin parkettia seinällä. ;)
desiretoinspire.com

Mustaa puisilla yksityiskohdilla? Uuuu. Aika mageet. Mistähän tällaiset sais?
decoholic.org

Tylsät(?) valkoiset? 

Kiiltävät?
decoholic.org


Tai sitten ei?


Huomaamattomiin oviin pitäisi tietenkin laittaa huomaamattomat vetimet tai sitten pomppusalvat. Paitsi jos saisi tuollaiset upeet korostetut vetimet niinkuin noissa mustissa ovissa yllä...


Mitään tällaistahan ei sitten Ikeasta saa, eli menis sitten taas mittatilaushommiksi...


5 kommenttia:

 1. No ihan mahtavan näköiset on! En ole tällaisia ennen nähnytkään, tai sitten olen tosiaan itsekin vain kävellyt niiden ohi 😁 Näistä piilo-ovista tuli kyllä vakava vaihtoehto sinne meidänkin aulaan.

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus. Alkoi kiinnostamaan (tosin aina mietin puhdistusta kun mies ja poika likasilla käsillä tarttuvat lasia saa hinkattua helpommin kuin puuta). Olin ajatellut ihan mahdolisimman pienillä karmilla olevia lasiliukuovia puhtailla valkoisilla (rautavapailla) laseilla (https://www.liukuovitukku.fi/esittely/nano)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, mä en oo ilmeisesti niin innokas siivoaja, että miettisin tuota ensisijaisesti. En muista ikinä pyyhkineeni meidän lasiliukuovia, mutta en kyllä niissä ole erityisesti likajälkiä huomanneenikaan. Noi metallireunat ovat sen verran massiiviset, että niistä kaikki ottavat kiinni.

   Poista
 3. Hyvännäköisiä ratkaisuja tässä postauksessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Toivottavasti meilläkin on sitten hyvännäköisiä kaappeja tulevaisuudessa. ;)

   Poista