Sivut

tiistai 25. huhtikuuta 2017

Portaat itse tehden?

No niin. Porrastarjouksia on vihdoin saatu. Eikä ne leijuvat portaat edes olleet niin paljon kalliimmat muihin verrattuna kuin pelkäsin. Mutta silti. Kaikki porrasmallit kuitenkin kustantavat yli kymppitonnin. Se on paljon rahaa se. Itsehän vain tuijottelen leijuvien portaiden kuvia sydämen muotoisten vaaleanpunaisten lasien läpi hintalapun unohtaen, mutta mies sitten tässä kohtaa jyrähti, että ei voi yhdet portaat maksaa noin paljon!

Olenhan toki nähnyt, että portaita on tehty itse tai teetetty "osissa" halvemmalla, mutta nuo leijuvat portaat, mitenkäs ne? Mieshän oli sitten bongannut Joutsentalon blogista postauksen juurikin sellaisista! Nyt täytyy selvittää asiaa vähän lisää! Jospa meille oikeasti tulisi nuo unelmankevyet leijuportaat? Tätini tosin ilmoitti, että ei uskalla kiivetä yläkertaan meidän talossamme, jos moiset laitetaan. :)

Siis mitäpä pelottavaa näissä muka on? :D Terveisiä vain Rallu-tädille!
eestairs.nl


Sisäkattotarjouksiakin ollaan saatu. Toiset kalliimpia, toiset vähemmän kalliita, toiset erittäin tarkasti eriteltyjä, toiset erittäin suurpiirteisiä. Jonkun mukaan akustinen (perforoitu) katto on erittäin tarpeellinen tietyissä tiloissa, toisen mielestä sillä ei ole merkitystä (jos käytetään äänieristevillaa). Asiaan täytyy siis vielä perehtyä tarkemmin. Onneksi sisäkaton kanssa ei ole vielä kiire.

Muuten tässä alkaa vähän kiire ollakin! Muka piti päästä kesäkuun alussa maatöihin, mutta eipä nyt oikein siltä näytä. Kevät humpsahti ohi jotenkin ihan huomaamatta, ja kaikenlaista pientä tässä pitäisi vielä saada aikaiseksi ennen töiden aloittamista. Kuten esimerkiksi rakennuslupa! Pikkukunnassa sen saamiseen ei onneksi pitäisi kulua kovin kauaa.

3 kommenttia:

  1. Meillä oli vanhassa talossa itse tehdyt portaat eli hitsattu runko,kiviaskelmat, lasit sivuissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro toki lisää! Kuka teki mitäkin, mistä tilattiin mitäkin? :)

      Poista
  2. Siis itse suunniteltu (en muista varmaan miehen isä kun oli ekan talon piirtäjämme piirsi kuvan ). Mies hitsasi ja maalasi rungon (vaaleanharmaa), oli joku tuttu jonka kautta saatiin edullisesti kiviaskelmat ja kaidelasin tilasin ja kiinnikkeet valitsin ihan läheltä josta tuli iso lasiliuku eteiseen. Siitä on jo aikaa tuon vain muistan ;)

    VastaaPoista