lauantai 7. heinäkuuta 2018

Loppukiri alkoi!

"Onpa mahtavaa asua tässä raksan naapurissa, kun voi niin näppärästi käydä siellä puuhastelemassa! Olispa voitu muuttaa tänne heti raksaamisen alussa." Näin tokaisi mieheni grillatessaan työmiehille kasslerpihvejä pihalla. Jep. Miestä ei ole paljon näkynyt muuton jälkeen. Aamuvarhaisesta pitkälle yöhön on töitä piisannut, mutta ei mies siellä itsekseen ole hommissa ollut. Nyt loppukirin aikana paikalla on välillä työmiehiä kuin muurahaisia, ja sen kyllä huomaa etenemistahdissakin; talon sisätilat valmistuvat ihan silmissä! Vinkki: Kannattaa tarjota työmiehille hyvää ruokaa ja juomaa, niin viihtyvät paremmin. Rakas raksamiehemme Mika tosin totesi, että saattaa tämä teidän talonne valmistuminen vähän venyä, kun on näin hyvät tarjoilutkin...

Oma aikani kuluu lähinnä innokkaan raksamiehenalun pitämisessä pois raksalta. "Haluan mennä iskän kanssa laksalle tekemään laksahommia!", julistaa 3-vuotias päättäväisesti.Mies pääsi pitkästä aikaa tapetointihommiin, ja vaikka ilman voimasanoja ei selvitty, oli lopputulos oikein mallikas.

Makuuhuoneen vessa.

Olin noin vuoden ajan ollut täysin varma, että eteisen pikkuvessan seiniin tulee valokuvatapetti kaupunki- tai metsämaisemalla. Mutta koska naisella on oikeus muuttaa mieltään, vessasta tulikin tämän näköinen. (Kuvatapetin laittamiseen vessan jokaiselle seinälle olivat muuten vapaaehtoiset vähissä, eli tämä ratkaisu ilahdutti kaikkia.)

Ohohupsis. Takorauta seinissä.

Syynä mielenmuutokseen oli jälleen Pinterest, jossa törmäsin tähän kuvaan:

domzpomyslem.pl

Kuvan nähtyäni tiesin, että eteisen vessasta tulee musta. Joku taulu sinne on myös laitettava, mielellään yhtä intensiivinen kuin tuo gorillan kuva!


Ikea-kalusteiden kokoaminen on alkanut. Työhuoneen yksi seinä tulee lähes täyteen Bestå-kaappeja.

Pinterest oli tämän(kin) idean takana:

x4duros.com

Ja hei, meillä tulee vettä hanasta!1 kommentti:

  1. Onnea projektiin! Meillä talo valmistui viime kesänä. Meiltä löytyy myös tumma wc, musta rouhea kivilaatta päätyseinällä ja grafiitinharmaat seinät. Täysin poikkeava muusta talosta, mutta se oli se kiva pieni irroittelun kohde, jonne voi sitten sisustaa vähän eri tavalla :)

    VastaaPoista