Sivut

lauantai 21. heinäkuuta 2018

Valmis!

Siis meillä on yksi kokonaan (EDIT: melkein kokonaan...) valmis huone; yläkerran ensimmäinen makuuhuone. Lattialistatkin! Ovilistoilta vältyttiin, koska tapetti saatiin mukavasti peittämään ovenkarmin ja seinän välinen rako. Vaatehuoneen liukuovi on myös listatonta mallia.Useimmat olisivat varmaan laittaneet tapetin takaseinälle, mutta ajattelin, että kivempi on sängyssä loikoessa ihailla poutapilviä. Ei myöskään tule isoja huonekaluja tapetin kuvaa peittämään. Vähän kyllä nyt mietityttää tämä päätös, kun tuo ovikin ikävästi katkaisee pilvimaiseman. En myöskään ollut tajunnut kuinka kapea huone todellisuudessa on, eli tuntuu siltä, että pitää mennä ihan takaseinälle nähdäkseen kuvan kunnolla.Ohohupsis. Tästä kuvasta näkyy, ettei huone olekaan ihan valmis... "Jouluvalopistorasia" ikkunan yläreunan tasalla puuttuu! Sähkäriltä vissiin unohtunut.

Yksi iso harmituksen aihe on myös nähtävissä tässä kuvassa; ovi aukeaa ikävästi maisemaikkunan päälle. Huomasin tämän vasta siinä vaiheessa, kun väliseinät oli jo tehty. Mietittiin oven aukeamissuunnan vaihtamistakin, mutta eipä se näppärä tuossa käytävässäkään olisi ollut, niin jätettiin näin. Ärsyttää kyllä aika paljon.

Muualla talossa sähköhommat ovat edelleen kesken, eli sen myötä myöskään muuttovalmiutta ei saavuteta mitenkään ainakaan ennen ensi viikon loppua. Plääh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti