Sivut

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Kiintokalusteita

Meillehän tulee kiintokalusteet keittiöön, eteiseen, kuraeteiseen, kodinhoitohuoneeseen ja komentokeskukseen Esan Levykalusteelta Kankaanpäästä. Kun viime keväänä eksyin heidän liikkeeseensä ja tapasin suunnittelija-Helenan, olin myyty, enkä oikeastaan enää edes harkinnut tarjouksen kysymistä muualta.

Kalusteita on asennettu tämä viikko, eikä ilman ongelmia ole selvitty. Pieni, muutaman millimetrin mittavirhe alkaa harmittaa, kun kaluste ei mahdukaan sille tarkoitettuun koloon. Mutta mahtuuhan se sitten, kun otetaan vähän seinää pois... Stretch-katon ja yläsokkeleiden kanssa on myös ollut säätöä. Toistaiseksi kuraeteinen on ainoa huone, johon kiintokalusteet on saatu kokonaan asennettua.


Olisi voinut toki siivota ennen kuvaamista...

Lamppu puuttuu katosta ja epoksipinta ja kuramatto lattiasta.

Tykkään ihan hirveästi meidän kuraeteisestä! Inspis "naulakkokoloon" tuli Pinterestistä:

homedesignideas.eu


Kodinhoitohuoneessa pitää vielä vähän askarrella sisäkaton kanssa, kun mittavirheen takia se ei ylety yhdessä kohdassa yläkaappien reunaan asti. (Ehkä ne katot olisi vain pitänyt tehdä koko huoneen kokoisiksi, mutta jostain syystä oli päätetty, ettei niitä tehdä kaappien yläpuolelle vaan päättymään kaappien reunaan.)

Kodinhoitohuone eteisestä päin katsottuna.Eteisessä ja komentokeskuksen kohdalla jouduttiin purkamaan seinärakenteita kaappien yläpuolelta. Halusin, että kaapit sulautuisivat seinään mahdollisimman hyvin, minkä takia kaappien yläpuolelle oli rakennettu pieni seinänpätkä. Valitettavasti tämä pätkä oli vähän liian korkea, eivätkä kaapit mahtuneet paikoilleen.

Eteisen kaappi

Eli kuten alla olevasta kuvasta näkyy, seinää on jouduttu ottamaan viipale pois. Kuvan oton jälkeen yläkaapit poistettiin, jotta päästiin huolittelemaan seinänpätkä kaapin yläpuolella uudestaan.

Komentokeskuksen kaappeja

Keittiö on jo melkein valmis. Mun saareke on i-h-a-n-a. Valitettavasti siitä ei ole kuvaa, koska kun piipahdin keittiötä ihastelemassa, ei mukana ollut edes puhelinta, ja sitten yhtäkkiä mies alkoikin kääriä saareketta ja tasoa suojapaperiin! Nyt on vain jättiläiskokoinen lahjapaketti keskellä keittiötä odottamassa, että pääsen avaamaan sen. :)

Keittiön alkua

Kaappiseinä, tiskari ja jääkaappi-pakastin puuttuvat vielä. Oikealla ruokakomeron ovi.

Mun lahjapaketti!

Festivo odottaa vuoroaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti