Sivut

maanantai 13. helmikuuta 2017

No nyt!

Pikapäivitys pohjapiirustuksen osalta.

Tässä kolmas pohjaluonnos. Tätä edeltäneessä toisessa luonnoksessa makuuhuoneen ovi oli portaiden alapään vieressä, mistä seurasi hassu "eteistila" makuuhuoneeseen ja kummallinen kodinhoitohuone-vaatehuone-kompleksi. Alunperin en halunnut makuuhuoneen ovea olohuoneen puolelle, mutta portaiden siirron jälkeen se todettiin ainoaksi järkeväksi paikaksi sille. Alkuperäiseen alakerran luonnokseen verrattuna on muutettu mm. keittiön ja kodinhoitohuoneen muotoa ja pienennetty eteisen vessaa. Kylpyammeen jäätyä pois pukutilaa siirrettiin pesuhuoneeseen päin ja eteiseen saatiin vähän avaruutta ja paikka pienelle lipastolle tms. laskutilalle. "Komentokeskus" pienenee tuosta vielä jonkin verran, mutta periaatteessa tässä aletaan olla aika lähellä lopullista pohjaa. Huomatkaa erityisesti, että keittiössä ON ruokakomero!! Keittiösuunnitteluun on aika ensi perjantaille; silloin mietitään paremmin keittiön kalusteiden ja koneiden sijoitukset.Yläkerta muuttui jonkin verran portaiden siirron myötä. Makuuhuoneista oli pakko tehdä vähän pitkulaiset. Kylpyhuoneelle tuli paremmin tilaa ja vessanpöntölle saatiin oma koppi. :) Vaatehuoneet ovat vähän turhankin suuret, mutta miehen kanssa juuri tuumittiin, että niistä voitaisiin ottaa vähän tilaa, jolloin ilmastointilaitteelle ja keskuspölynimurin letkulle saataisiin käytävälle avautuvat komerot.Ikkunoiden lopullisia paikkoja ja muotoja ei olla vielä päätetty. Isoja ja korkeita tulevat pääosin olemaan. Lisäksi haluaisin ikkunan monitoimitilasta olohuoneeseen.
4 kommenttia:

 1. Terveiset naapurikunnan raksaajilta! Meillä on muuten sama arkkitehti ja muutoinkin hyvin samanlaisia ajatuksia suunnitelmien suhteen, joten kiva alkaa seurata blogianne.
  Ps. Älä luovu ruokakomerosta, ei mekään luovuttu vaikka monesta muusta pitikin (kuten kurapisteestä!)

  VastaaPoista
 2. Hii! Heti kävin teidän blogia vaklaamassa, ja onpa tosiaan paljon yhteneväisyyksiä! Kivaa! Ehkä sitten tulevaisuudessa käydään oikeasti vastavierailulla, kun kerran naapureita ollaan... ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, tervetuloa! Kuukauden sisällä alkaa tontilla tapahtua jos ei ihan takatalvi yllätä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista