Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2017

Lähellä ollaan!

Pohjapiirustukset alkavat olla nyt sillä mallilla, että ikkunoiden kanssa vielä vähän säädetään, mutta muuta korjattavaa en oikeastaan enää keksi. Jei! Ja arkkitehtimme ymmärsi kysyä kunnanvirastosta, että voisikohan sen autotallin kuitenkin saada kytkettyä taloon (kun aina vain pyysin tallia lähemmäksi taloa), ja kyllä se sittenkin saattaa onnistua. Jei uudestaan! Ei tässä ehkä sittenkään joudu luopumaan kovin monesta haaveesta!

Tässä näitä (lähes lopullisia) pohjakuvia:


Päämakkarin vessan ovea vastapäätä tulee korkeat "ympäristöön sulautuvat" vaatekaapit, jotka on unohtunut piirtää tähän kuvaan. Keittiön saareke tulee leveämmäksi ja lyhemmäksi. Autotallista tulee ovi varaston puolelle.Laitetaan pari sisäkuvaakin.

Tällainen pikapäivitys nyt tänään. 
6 kommenttia:

 1. Todella toimivalta näyttää tuo teidän pohjaratkaisu! Erityisesti tuo alakerran kuraeteinen, khh & vhh - järjestely on suoraan kuin meidänkin alkuperäisistä suunnitelmista. Onko teillä muuten takkaa suunnitteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän me takka haluttaisiin, mutta tässä vaiheessa ajateltiin säästää nekin tonnit (kun moneen muuhun asiaan rahaa palaa), joten tähän viimeiseen pohjaversioon on laitettu vain takkavaraus (näkyy vähän huonosti teksti, mutta on tuossa terassin puoleisen seinän vieressä).

   Poista
  2. Juuh, sillä kyselin kun se meillä on niin paljon aiheuttanut päänvaivaa ja olisi tosiaan pitänyt suunnitella kunnolla jo tässä arkkitehtisuunnitelmavaiheessa :) Jos voisi ajassa palata takaisin...

   Poista
  3. On tullut muualtakin tähän kommenttia, että miettikää nyt tarkoin, koska se takan lisääminen "sitten joskus" ei oo niin yksinkertaista. Kun saadaan vähän budjettia tarkemmin laskettua, niin katsotaan vielä sitten...

   Poista
 2. Hyvä pohja👍 todella toimiva eteinen khh kuraeteiskuvio. Meillekin tulee vain takkavaraus, ei vanhassa kodissakaan takkaa poltettu montaa kertaa ja tuhansia ei turhaan laiteta (niitä on mennyt jo 26te ilman että mitään konkreettista tapahtunut tontilla kuin merkit ja puiden kaatoa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää tuota takkaa kovasti vielä miettiä. Pitäisi ensin vähän saada budjettia tarkemmin laskettua, niin jospa sitten päätetään vasta takasta...

   Poista