Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2018

Barbie vai Banaani?

Edelleenkin: talomme yleisilme tulee olemaan skandinaavisen tylsän rauhallinen. "Julkisissa" tiloissa käytetään lähinnä valkoista, harmaata ja puun eri sävyjä. Ovien takana saattaa kuitenkin odottaa jotain reippaampaa!



Tapetteja onkin jo vilautettu aiemmassa postauksessa, mutta toki myös maaleilla laitetaan väriä elämään. Tikkurilan värikarttaa selatessa teki mieli valita maalisävy pelkästään nimen perusteella! Onko sen varsinaisen värin niin väliä, jos voisi sanoa maalanneensa seinän Samppanjalla, Leivoksella, Vaahtokarkilla tai Barbiella?! Huonolta eivät myöskään kuulosta Pirtelö, Bebe, Tutu, Karamelli ja Purkka. Suupielet ylöspäin saisivat ainakin Kontiainen, Laama ja Nukkumatti. On mahtanut Tikkurilan väellä olla hauskaa nimisuunnittelupalaverissa!

Päätettiin kuitenkin katsoa nimen lisäksi väriä, ja ylläolevassa kuvassa on muutama todennäköinen vaihtoehto. Yläkertaan monitoimihuoneen puoleiselle käytäväseinälle tulee Takorauta -- myös ovi on tilattu tällä värillä. Monitoimihuoneessa kotiteatteripuoli maalataan myös tummalla, todennäköisesti Basaltilla.  Vaaleanvihreä Hiljaisuus (hah, sopiva nimi!) tulee lasten makuuhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Karkkivärejä tulee leikkihuoneen lisäksi vaatehuoneisiin ja ruokakomeroon.

Maalausurakka onkin jo hyvässä vauhdissa; ehkä jo ensi viikolla päästään ihailemaan väriloistoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti