perjantai 1. syyskuuta 2017

Leijuntaa

Kävimme tänään Grado-portaiden Laurin kotona ihmettelemässä heidän upouusia Leiju-portaitaan. Siinä sivussa sain ihastella heidän kaunista taloaankin. Meille oli kerrottu, että leijuvat portaat ovat ulkonäöstään huolimatta tukevat. Silti niitä kiivetessä tuntui ihmeelliseltä, kun ne eivät joustaneet yhtään eikä niistä kuulunut minkäänlaista ääntä. Kuin olisi kiviportailla kävellyt!
Vaikutuimme ja ihastuimme. Ja kyllä, tällaiset meille tulee. 

5 kommenttia:

 1. kiva, ettei leijuvat puuportaat natise :) Tälllä vuokrakämpässä on ihan hirveän natisevat puuportaat.

  VastaaPoista
 2. Onhan nuo kyllä upeat ja pääsevät hyvin oikeuksiin isossa tilassa!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Pakko oli kommentoida todella upeat portaat. Jos joskus rakennan itselleni 2 kerroksisen talon, tulee varmasti kuvan kaltaiset portaat. Mielenkiintoinen blogi teillä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tiedä tekeekö näitä Suomessa muut kuin Grado, eivätkä hekään vielä kovin monia leijuportaita ole tehneet. Joutsentalo teki ihan ite, me ei kuitenkaan moiseen uskallettu lähteä. Portaat tulevat talossa niin paraatipaikalle, että haluttiin niistä mahdollisimman kauniit. Loppujen lopuksi hintaero "tavallisiin" portaisiin ei kuitenkaan ollut mahdottoman suuri. Ei ainakaan niin suuri, että olisin tästä haaveesta suostunut sen takia luopumaan... ;)

   Poista