Sivut

maanantai 1. lokakuuta 2018

Blingbling-vessa

No, ei tuossa alakerran toisessa vessassa niin hirveän paljon blingblingiä ole, mutta sentään kattokruunu ja kimalletta seinissä (Tikkurilan Taika Stardust, joka näkyy kyllä valitettavan huonosti valkoisessa seinässä). Onhan toki tapetissa (Feathr Firefly) tietynlainen kimmeltävä efekti. Oikeanpuoleiselle tyhjälle seinälle olen ajatellut hankkia vielä jonkun pinkkisävyisen taulun tai tauluparin.


Allaskaluste ja seinäkaappi ovat Ikeasta, niin kuin muidenkin wc-tilojen kalusteet. Laitoimme jo edelliseen talon vessoihin Godmorgon-kalusteet, ja olimme niihin todella tyytyväiset. Kylpyhuonekalusteethan ovat pääsääntöisesti hyvin kalliita, joten näissä oikeasti tuli säästöä, mutta ei mielestämme laadun kustannuksella. Taso on Bauhausista ja allas Otsosonin Luoto. Pönttö on Villeroy&Bochin, valopeili Tammiholman. Myös tässä vessassa hana on Hansgrohen Talis Select S ja lattialaatta Mark Graphite Mosaico Esagono, johon täällä kokeiltiin tummempaa saumalaastia. (Huono idea; hieno kuvio näkyy paljon huonommin.)

Tässä tilassa on toinen talon kahdesta ärsytyksen aiheesta (toisesta juttua sitten myöhemmin). Sisustussuunnittelija oli laskenut, että seinä-wc:n telineen kotelointi lyhentäisi pitemmän seinän mittaa 20 cm, kun se todellisuudessa lyhensikin 30 cm. Alkuperäisessä suunnitelmassa allaskalusteen päähän jäi tyhjä tila, johon olisi mahtunut bide-suihku piiloon. Kun sitten selvisi, että pitkä seinä lyhenikin 30 cm 20 sijaan, laskeskelin vain, että kyllähän se kaluste (100 + 60 cm) edelleen tuohon mahtuu, mutta unohdin koko suihkun. Nyt sitten oli pakko tunkea sekä suihku että roskis pöntön "väärälle" puolelle, koska muuten laatikot eivät mahdu aukeamaan. Ylipitkä suihkuletku on ruma ja hankala ja vuotaa normaalipituista herkemmin. Olisi pitänyt ottaa 120 cm leveä kaluste (neljällä laatikolla), jossa olisi ollut ihan tarpeeksi säilytystilaa ja jonka laatikot olisivat olleet myös helpommat avata kuin nuo hirmu suuret (100 cm).


1 kommentti:

  1. Harmi ettei mennyt aivan nappiin, mutta hienolta näyttää! Mahtavaa, että vessallakin on oma lisänimi :)

    VastaaPoista