Sivut

lauantai 22. syyskuuta 2018

Lakritsivessa

Eteisen pikkuvessastahan piti tulla jollain tapaa mieleenpainuva. Viimeiseen asti vessaan suunniteltiin  näyttävää valokuvatapettia, kunnes eräänä päivänä muutin mieleni yhden Pinterest-kuvan nähtyäni. Tästä kerroinkin jo aiemmassa postauksessa. Ja niin tuli vessasta musta.


Kaikki seinät maalattiin Tikkurilan Takoraudalla, stretch-katto otettiin kiiltävän mustana ja lattialaattaksi valikoitui Mark Graphite Mosaico Esagono. Allas ja allaskaluste ovat Ikeasta, seinäpönttö Keramagin. Hana on Hansgrohen Talis Select S, johon olemme kovasti tykästyneet. Vieraatkin ovat osanneet sitä melko hyvin käyttää. Valopeilin ostin rautakaupasta heräteostoksena, se kun oli halvalla myytävä esittelymalli. Valitettavasti emme tykkää peilin valoista yhtään, ja vähän pienenkin näköinen se on.

Vessasta tuli paljon isompi kuin mitä piirustuksien perusteella kuviteltiin. Siksi allaskalustekin on vähän minimaalisen näköinen, ja nurkkaan jää hassu tyhjä tila. Lisää säilytystilaa en kuitenkaan tänne kaipaa, pikkuvessassa kun ei ole tarkoitus hiustenkuivaajaa sun muuta härpäkettä säilyttää. Ehkä nurkkaan löytyy joku sopivan kitsch koriste-esine?


domzpomyslem.pl
Tässä minua inspiroineessa Pinterest-kuvassa oli seinällä gorillataulu, ja meidänkin vessaan halusin jotain samantyyppistä. Ihan yhtä vangitsevaa katsetta ei meidän Ansasta irronnut, mutta ei senkään intensiivistä tuijotusta voi olla huomaamatta.


Tämä valkoinen huuhtelupainike olisi pitänyt muihinkin vessoihin ottaa. Ei näy jokainen sormenjälki niin kuin niissä kahdessa muussa...
Musta roskis ja vessaharja ovat vielä hakusessa. Maton tarpeellisuutta olen miettinyt; toisaalta sellainen olisi mukava jalan alla, mutta en millään haluaisi peittää hienoa laattaalattiaa.

Ekassa kuvassa tarkkasilmäinen huomaa mustan saippuapullon. Kyseessä on Dermosilin lakritsisaippua, joka paitsi sopii vessaan hienosti värinsä puolesta, on myös kertakaikkisen ihanan tuoksuinen. Suosittelen, varsinkin jos haluat, että kädet pestyäsi sinulta kysytään: "Onko sulla karkkia?". (Näin on käynyt!)

2 kommenttia:

  1. Upea vessa. Tuo laattalattia käy todella hyvin ja ĸoıran kuva on hauska. Erittäin onnistunut. Ei kannata peittää lattiaa, se on yksi vessan parhaista puolista.

    VastaaPoista