Sivut

sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Komentokeskuksen esittely

No niin. Täällä on taas saatu muutamia pikkuyksityiskohtia viimeisteltyä, eli bloggaaja kehtaa jotain uutta julkaista.

Keittiön viereinen työpiste eli amerikkalaisittain komentokeskus (kiitos taas, Pinterest!) on aika lailla valmis. Olen ollut ihan tosi tyytyväinen siihen, eli se on ratkaissut juuri ne ongelmat, jotka sen pitikin. Tietokoneeni ei loju enää ruokapöydällä, postit ja muut arkistoimista odottavat paperit eivät valloita enää keittiön saareketta, ja kamerallakin on keskeinen mutta (lapsiturvallinen) säilytyspaikka, josta se on nopea napata käyttöön.


Tällainen komentokeskus on piilotettuna. Vasemmassa reunassa näkyy kodinhoitohuoneen oviaukko (josta edelleen puuttuu liukuovi).


Ja tässä komentokeskus avoinna. Hyllyn alareunassa on lednauha. Satulatuoli mahtuu kätevästi kaapin sisään, vaikka ovi olisi kiinni.
Pöytälevy on muuten tehty keittiöstä ylimääräiseksi jääneestä tason päätypalasta. (Yksi pääty oli väärän kokoinen, ja kun sen tilalle tuotiin uusi, saimme pitää vanhankin.) Komean paksun tammitason sain kaappiini -- ja sointuu vielä täydellisesti viereisen keittiön tasoihin!Tästä kuvasta näkyy paremmin (ihana!) tapetti ja kaapin sisustus. Oikealla seinällä lomakekotelo (Ikeasta), jota alunperin kaavailin takaseinälle, mutta koska en halunnut peittää tapettia yhtään enempää kuin on pakko, laitettiin kotelo sivuseinälle. Tähän nimetään omat lokerot maksamattomille ja maksetuille laskuille ja muille hoidettaville ja/tai arkistoitaville papereille. Aah, mikä järjestys elämässä, vihdoinkin! Vielä pitää hankkia magneettitaulu vasemmalle sivuseinälle, niin saa laitettua muistilappuja sun muuta siihen näkyville.
Pistorasioita on vaikka muille jakaa, ehkä pari ylimääräistäkin.
Ylähylly hakee vielä vähän tarkoitustaan. Olin ajatellut laittaa sinne kansioita, mutta kun en halunnutkaan rumentaa näkymää niillä, tungin ne viereiseen kaappiin. Tällä hetkellä hyllyllä on mm. viiden vuoden päiväkirjani (jota pitäisi uskollisesti kirjoittaa päivittäin), soma tiimalasi (Granitista) sekä etikettiprintteri (brother). Lisäksi kamerani (joka kuvaushetkellä sattuneesta syystä ei ollut omalla paikallaan) asuu tavallisesti hyllyllä.


Viereisessä kaapissa säilytetään siis esim. jo edellämainittuja kansioita, kirjoitus- ja paperitarvikkeita sekä printteriä. Kaappi on hieman vielä epäjärjestyksessä.


Tämä idea löytyi myös Pinterstistä; printterin hylly liukuu ulos, jolloin käyttö on helppoa.


Paljastetaan vielä vasemmanpuoleisenkin kaapin sisältö; imuri x 2. Tässä keskuspölynimurin letku on näppärästi käsillä, ja lisäksi kaapissa on rikkaimuri, jota varten kaappiin asennettiin pistorasia. Ylähyllyllä on toistaiseksi jälleen sitä jo tutuksi tullutta epämääräistä kamaa, joka ei ole vielä löytänyt paikkaansa.

2 kommenttia:

  1. On kyllä sekä kaunis että kätevä tuo komentokeskus!
    Miksi meille ei mahtunut tuollaista, pööh.

    VastaaPoista
  2. Vau, tuo on kyllä huikea! Meillä on tulossa vähän samantyyppinen ratkaisu tv-huoneeseen, mutta toteutus on vielä suunnitteluasteella.. Täytyypä katsoa jossain välissä tuolta Pinterestistä ideoita, kiitos vinkistä! :)

    Anni-Maaria

    VastaaPoista