Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Tapettiahdistus loppusuoralla

Jokin aika sitten kirjoittelin makuuhuoneen vessan tapettivalinnan vaikeudesta. No, onhan meille muuallekin tulossa tapetteja, eikä niiden valitseminen ole ollut juurikaan helpompaa tai nopeampaa. Mitä kaikkea olisinkaan ehtinyt tehdä noina tunteina, jotka olen viimeisen vuoden aikana kuluttanut tapettien tuijotteluun...

Valinnan vaikeuden lisäksi ahdistusta lisäsi se tosiseikka, että tapettimakuni(kin) on ilmeisen hintava. Pinterstistä kun bongasi jonkun mahtavan kuosin, jota myi joku ulkomainen nettikauppa, ei hinta yleensä ollut iloinen yllätys. Sitten voi miettiä, että kuinka monta seinää haluaakaan peittää tällä 150 € per rulla maksavalla tapetilla...

Nyt vihdoinkin on päätöksiä tehty ja lähes kaikki tapetit jo tilattu! Tässä kuvakavalkadia; voitte itse arvailla, että mitä tulee mihinkin tilaan. Voin vihjata, että olohuoneeseen ei ole tulossa värikkäitä juureksia koko seinän mitalta. ;)

originwallcoverings.com


estahome.nl


rebelwalls.com

rockettstgeorge.co.uk

rebelwalls.com

chasingpaper.com


2 kommenttia:

  1. Niin upea tuo viimeinen tapetti! :) Tuo sivusto oli minulle aivan uusi tuttavuus, siellähän on vaikka ja mitä ihania tapetteja. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania on, mutta hintakin aika ihana... Kun eivät ole mitään tapettirullia, vaan itseliimautuvia tapetinpalasia, joilla hintaa kuitenkin yhtä paljon kuin rullalla! Siihen vielä lähetyskulut ja verot päälle, niin ei mitään isompia seiniä raaski kyllä välttämättä päällystää. ;) Meille tulee vain pikkuiselle seinänpätkälle, niin just ja just kehtasin tilata.

      Poista