sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Raksa etenee vastoinkäymisistä huolimatta

Meille tuli pari viikkoa sitten ikävä vastoinkäyminen, kun sisätyömies teki oharit juuri, kun hänen työurakkansa oli tarkoitus alkaa. Hieman jäi epäselväksi, että mitkä syyt tähän lopulta johtivat. Kyseessä oli vielä tuttu mies, jonka kanssa projektia oli suunniteltu pitkään. Oltiin siinä sitten aika ihmeissämme, että mistäs äkkiä työntekijät hommiin, kun muutenkin oltiin jo myöhässä aikataulusta. Onneksi asiat saatiin yllättävän nopeasti järjestettyä, kun tasoitustyöt tehnyt rapparimme lupasi jatkaa seinien maalaamisella ja iki-ihanat raksamiehemme pystyvät hoitamaan muut sisätyöt.

Turhaan siis olin juuri ajatellut, että ikävä tulee meidän raksatyyppejä, koska Hirviniemen porukan työ Hevi-kivitalon urakan osalta on nyt käytännössä tehty. Tällä viikolla oli loppukatselmus mukavissa tunnelmissa.  Mitään mainittavia ongelmia ei urakan aikana ollut, ja voimmekin lämpimästi suositella sekä Hevi-kivitaloja että Rakennuspalvelu Hirviniemeä.

Tällä viikolla näkyvin muutos raksalla oli kevyiden väliseinien ilmestyminen. Seinän sisään liukuvat ovet ovat odotelleet seiniään, mutta nyt on eteinen erotettu kuraeteisestä ja yläkerran makuuhuoneet vaatehuoneistaan. Alakerran makuuhuoneen liukuoven tilaamisessa oli tehty pieni moka, eikä listattoman mallin kehys sovikaan aukkoonsa. Toivomme, että ongelma selviäisi vain kehyksen vaihdolla, koska itse ovi on luonnollisestikin tilattu erikoisvärillä (sillä RAL 9016:lla)...

Eteisestä kuraeteiseen päin.
Yläkerran ensimmäinen makuuhuone ei näytä enää niin hurjan pitkältä.

Yläkerran toisen makuuhuoneen vaatehuone on jo valmiiksi pienempi...

...ja sinne täytyy vielä tunkea tällainen koje.

Tänään kävimme ihanassa auringonpaisteessa merkitsemässä ulkoseiniin valojen paikkoja. Voi sähkäri taas naureskella, kun on piirretty seinään rasti, sitten sotkettu se yli ja piirretty ylemmäs toinen, ja lopulta sotkettu toinen yli ja kirjoitettu ensimmäisen viereen, että sittenkin tämä.Samalla piti taas ihailla upeita jiiriin tehtyjä räystäitä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti