torstai 28. kesäkuuta 2018

Muutto vol. 1

Viikonlopun loputtomalta tuntuneen pakkauksen jälkeen varsinainen muutto tapahtui maanantaina neljän sikeästi nukutun tunnin jälkeen... Oli kyllä aikamoinen urakka. Oltiin lievästi aliarvioitu varsinkin ulkotiloissa väijyneen tavaran määrä! Kaksi varastoa, kaksi pihavajaa ja kaksi terassia tuottivat käsittämättömän paljon epämääräistä kamaa.

Reippaana olin jo pitkin kevättä raivannut huoneen toisensa perään ylimääräisestä tavarasta. Eipä tuota viime viikonloppuna olisi uskonut. Kaksi isoa kuomuperäkärryllistä roinaa ajettiin suoraan jäteasemalle, mutta riitti sitä kampetta vielä mukaan otettavaksikin. Muuttofirman miehet kyllä tyhjensivät talon nopeasti.Tsup vaan, ja jäljellä oli enää koira, emäntä ja siivousvälineet!


Vähän oltiin myöhässä sovitusta aikataulusta, ja loppujen lopuksi uudet asukkaat jo kantoivat huonekaluja sisään, kun minä vielä siivoilin ja kannoin meidän tavaroita ulos. Kyyneliltäkään ei vältytty, kun piti jättää rakas yhdeksänvuotinen koti, jossa asuessa on koettu lähes kaikki elämämme tärkeimmät tapahtumat. Ihana iso puutarhapiha oli masentavaa vaihtaa räjähtäneeseen raksapihaan. Onneksi raksapihalta pääsee kuitenkin suoraan mitä parhaaseen lenkkimetsään.

Nyt siis asumme väliaikaisesti oman raksan naapurissa, mummulassa, johon mummu ei ole vielä ehtinyt muuttaa.  Toivon mukaan päästään omaan taloomme viikon-parin sisällä. Supermahtavaa kyllä oli, että tällainen upouusi väliaikaiskämppä "löytyi" ihan vierestä -- kiitos paljon äidille!

Tuotiin me tänne mummulaan kyllä muutama huonekalukin, mutta lähtökohta oli hupaisan lähellä sitä, mikä jätettiin taaksemme.

Uusi naapuri bongattiin lenkillä parin sadan metrin päässä meidän talosta.


Postilaatikko tuli pari päivää myöhässä, mutta hyvin löysi Aamulehti tähänkin. :D


2 kommenttia:

 1. Muutto on kyllä aina aikamoinen voimien koetus! Mahtava ratkaisu tuo teidän väliaikaisasunto. Tsemppiä oman talon loppurutistukseen! Ei taida olla enää paljoa jäljellä :)

  Anni-Maaria

  P.S. Huikena hauska tuo teidän postilaatikko! Toivottavasti ei sada kun tulee postia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Kyllähän tämä tosiaan hieman helpottaa loppurutistusta, kun ollaan tässä naapurissa. ;) Mies lähes asuukin tuolla raksalla nyt, kun on lomalla.
   Postiämpäri toimi hyvin, ja siihen Aamulehti oli tupsahtanut. Nyt meillä on jo oikea postilaatikko, mutta siihen ei kahtena ekana aamuna lehteä tullut! :D

   Poista