torstai 19. huhtikuuta 2018

Pientä päivitystä raksalta

Tässä viime viikkoina on välillä tuntunut, ettei raksalla tapahdu mitään. Sitä niin malttamattomana odottaa, että seiniin saisi maalit ja kosteisiin tiloihin laatat tai jotain muuta isoa muutosta tapahtuisi.

Keittiöt ja muut kiintokalusteet (khh, kuraeteinen, eteinen ja komentokeskus) on nyt tilattu hikisen mittaussession jälkeen. Muutama yllätys tuli mittauksissa, mutta onneksi ne olivat pääosin positiivisia, eli saadaankin vähän enemmän kaappisenttejä kuin alunperin kuviteltiin. Yksi mittaus oli valitettavasti negatiivinen, minkä seurauksena raksamiehet joutuivat rakentamaan kodinhoitohuoneen oviaukkoon vähän lisää seinää... Onneksi tähän tulee seinän päälle liukuva liukuovi, niin puuttuvista senteistä ei muodostunut isompaa ongelmaa kuitenkaan.

Äkkiäkös yhtä seinää vähän kasvatetaan.

Lattian kuivumista on odoteltu pitkään. Tällä viikolla kosteuksia taas mittailtiin, ja vihdoin ovat sellaisella mallilla, että laattoja uskaltaa alkaa laittaa. Pitäisi siis vissiin päättää ne loput lattialaatat sitten?? Vinyylilattia saa vielä hetken odottaa kuivempia olosuhteita. Yhteen paikkaan vinyylilankut kuitenkin asennetaan ihan kohta; yläkerran käytävän komeroon, jotta saadaan ilmanvaihtokone asennettua.

Tähän ensin lattia, ja sitten hirmuinen kone tuonne johtoviidakon seuraksi.

Märkätilojen seiniin on laitettu vesieristeet, joten kohta alkaa laatoitus.

Yläkerran kylppäri; oikealla suihkutila shampoohyllyineen, seinän taakse tulee "vessakoppi". Vasemmassa takanurkassa näkyy pyykkikuilun aukko lattiassa.

Monitoimihuoneessa kulkee liesituulettimen putki. Raksamiehemme keksivät tehdä putkeen pari mutkaa, että ei jäisi putken takainen nurkka hyödyttömäksi tyhjäksi tilaksi. Tähän kohtaan rakennetaan miehen "perhonsidontakaappi" työpöytineen ja hyllyineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti