maanantai 27. maaliskuuta 2017

Niin milloin se raksaaminen oikein alkaa??

Joku voi ihmetellä, kun täällä vain vaimoihminen päivittelee sisustusunelmiaan, eikä varsinaisesta rakentamisesta tai edes siihen ryhtymisestä kirjoiteta mitään. Kyllä täällä taustalla on kilpailutus käynnissä, ja joitain tarjouksia on jo hyväksyttykin. Talopakettitarjoukset ovat ankarassa syynissä, ja aiemmista puheista huolimatta sinne on yksi kivitalofirmakin päätynyt. Eiköhän se mies näistä sitten blogissa avaudu, kun päätökset on tehty. Aikataulusta sen verran, että touko-kesäkuun vaihteessa olisi tarkoitus päästä tontilla maansiirtohommiin.

Sisustussuunnittelija on palkattu (Anna Tuohimaa/OMAdesign), samoin pihasuunnittelija (Virpi Hannuksela/Maisemavisio, joka suunnitteli nykyisenkin pihamme).

Talopakettitarjousten tultua päästiin lopulta eilen laskemaan budjettia vähän tarkemmin, ja huhheijaa kun alkoi himppasen hirvittää...

2 kommenttia:

  1. :) Meillä vähän sama tilanne, kun vielä menee aikaa ennen kuin toden teolla päästään rakentamaan. Mutta ehdottoman tärkeää mielestäni on aloittaa kirjoittelu mahdollisimman aikaisin, itse ainakin olen alkuvuodesta enemmän halunnutkin juuri lukea "vaiheista ennen raksaa" Osa raksablogeista aloittaakin vasta kun päästään tositoimiin, mutta omasta mielestäni omatoimirakentajalla ennen tositoimiin ryhtymistä on valtavasti hommaa, josta moni varmasti mielellään lukee. Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  2. Sama vähän itsellä, en ole raksa pätevä kirjoittaja mitenkään, mutta yritän kirjoittaa kaikenlaista ja toiv. niistä on iloa muillekin pähkäilijöille.

    VastaaPoista