Sivut

tiistai 20. helmikuuta 2018

Väriä elämään?

Kuten aiemminkin olen maininnut, skandinaavisen pelkistetyn sisustuksen lisäksi kaipaan jonkinlaisia wow-efektejä kotimme ei-niin-näkyville paikoille. Kuinka paljon aikaa olisinkaan säästänyt, jos olisin vain tyytynyt sisustamaan alakerran vessat tylsän valko-harmaiksi niinkuin pesuhuoneen ja yläkerran kylpyhuoneen!  Tässä kun olen lähes vuoden verran yrittänyt päättää vessojen ulkoasua, niin vihdoin sentään toisen (eteisen pikkuvessa) suunnitelma on melkein valmis. Lattialaattoja kumpaankaan vessaan ei olla vielä päätetty. Seiniähän ei tulla laatoittamaan, vaan niihin tulee tapetti ja/tai maali.

Alakerran makuuhuoneen wc on oikea malliesimerkki päättämättömyydestäni. Olen kelannut päässäni värivaihtoehtoja mustanpuhuvasta glitteripinkkiin ja tyylejä koivumetsästä retrokuviointiin. Siis kelannut vuoden ajan. Epätoivoisena käännyin jo miehenkin puoleen. Olisi ehkä pitänyt kysyä hänen mielipidettään jo aiemmin, koska yllättäen sieltä tuli aika voimakkaitakin mielipiteitä! Esimerkiksi vahvana ehdokkaanani olleet lintukuvioiset tapetit saivat totaalityrmäyksen...

Ei siis tule tätä meidän vessan seinään.
flisekompaniet.no

Sen sijaan en ollut uskoa korviani, kun mies osoitteli tietokoneen näytöltä mustapohjaista kukkatapettia ja totesi, että tuo on aika kiva.

Siis TÄMÄ olis kiva, vai??
 archiproducts.com

Tässä toinen ylläri miehen top-jotain listalla.

montgomeryroth.com


Rautakaupan tapettikirjoja selatessa otin tällaisesta kuvan, kun oli jotenkin magee mielestäni. Ei nyt ekana tullut mieleen, että mies oikeasti harkitsisi tällaista psykedeelistä kuosia...

Onhan tää nyt hieno?


Näin sitä oppii jotain uutta miehestään lähes kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeenkin... Vaihtoehdot siis vähenivät jonkin verran, kun kuultiin toisen osapuolen mielipiteitä, mutta edelleen on vaikeita valintoja edessä.

Take your pick:

cole-and-son.com


esta.nl

Kuten näkyy, sisustusmakuni on vähintäänkin monipuolinen. Mutta hei; tapetti on paaljon helpompi vaihtaa kuin laatta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti