Sivut

tiistai 23. toukokuuta 2017

Rakennuslupaa ja sisustussuunnittelua

Onpas tässä ollut vähän hiljaista blogissa. Loppukiri tehtiin, ja viimeiset paperit rakennuslupaa varten toimitetaan kuntaan huomenna. Maatyöt on sovittu alkavaksi kesäkuun alussa. Sitä ennen pitäisi jonkun käydä kaatelemassa parit puut tontilta. Tuossa ylhäällä blogin nimen alla näkyvät arkkitehdin viimeisimmät fiilistelykuvat talosta. Viime metreillä päätettiin sittenkin valita rappaus, ja kyllähän se ainakin omaan silmään paremmalta näyttää tämäntyyppisessä talossa.

Lupahässäkän lisäksi viime viikkoina on mm. treffailtu sisustussuunnittelijan kanssa. Aika mahtavia nämä nykyajan 3D-kuvat kyllä ovat; näkymät pystyy hahmottamaan NIIN paljon paremmin kuin "litteistä" kuvista. Ekassa kuvassa suunnittelijan idea rimaseinästä eteisen-keittiön alueelle (oikealla eteinen ja pikkuvessan ovi, keittiön puolella ruokakomeron ovi -- keittiön kaappiseinä kuvassa todellisesta vähän poikkeava). We like. Kuvasta näkee myös vähän valaistussuunnitelman ideaa.

Kuva: Anna Tuohimaa, OMAdesign

Edit: Piti nyt vielä lisätä näkyviin tämä toinenkin vaihtoehto, kun alkoi kuitenkin tuntua siltä, että ruokakomeron ovi voitaisiin piilottaa rimoitukseen. Tässä myös toinen valaistussuunnitelmavaihtoehto, joka sekin rimojen myötä näyttää koko ajan paremmalta, vaikka tähän asti olenkin ehdottomasti halunnut "valoneliöupotuksen" eteiseen...

Kuva: Anna Tuohimaa, OMAdesign

Hassu sattuma (vai telepatiaa?) muuten, että aloin ehdottamaan suunnittelijalle tällaista rimaliukuovea kodinhoitohuoneeseen (eteisen vessaseinää vastapäätä), ja hänellä olikin minulle esitellä tuo edellisten kuvien rimaseinä! Saapa nähdä millainen rimaeteinen meille vielä tuleekaan.

koichitakada.com


Toinen kuva yläkerran kylppäristä. Ainakin vessakopin (seinämän takana) lasiseinä ja -ovi on tarkoitus tulla satiinilasista. Ikkuna tulee korkeammalle, jotta vessakopin lasiovi saadaan toimivaksi. Laattoja ei ole vielä päätetty, ei ehkä näin vaaleaa tule ainakaan lattiaan.

Kuva: Anna Tuohimaa, OMAdesign

Suihkun lattiaan (ja shampoohyllyn taustalle) on tarkoitus laittaa "mukulakiveä", josta olen haaveillut jo pitkään! Alla olevassa kuvassa aika kiva tuo isokin laatta.

christinesveen.blogspot.fi6 kommenttia:

 1. Kyllä on hienoja 3D-kuvia ja tuo rimaseinä on kertakaikkisen upea! Siihenhän saisi rimoista myös piilo-ovetkin upotettua? Minä tässä odottelen tuosta rimaliukuovesta tarjousta mutta ehkäpä sen osaisi itse tehdä myös. Ja pakko tehdäkin, jos kukaan ei viitsi tarjota...

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä ideoita! Minäkin olen tallentanut itselleni Pinterestistä inspiraatiokuvan tummasta, mukulakivisestä suihkualueesta. Jokin siinä viehättäisi, sellainen tietynlainen spa-fiilis. :)

  VastaaPoista
 3. Onko teillä tiedossa jotain todella hyvää ja huolellista puiseppää, joka voisi tehdä 250x 183,5 cmn liukuovet, jotka toiselta puolelta sileät, toiselta rimaprofiilia? Voisivat olla myös kaksi ovea, jotka liukuvat rinnakkain.

  VastaaPoista
 4. Upea rimaseinä! Sisareni parhaillaan rakentaa myös. Kertoi, että aikoo tilata erikoispaneelit. En tiedä sitten, onko heilläkin tuollainen rimaseinä suunnitteilla. Kuinka se kerää esimerkiksi pölyä? Tuollainen kävisi meillekin. https://www.parkanonlista.fi/projektivalmistus/

  VastaaPoista