Sivut

maanantai 18. syyskuuta 2017

Kuvia raksalta

Piipahdin viikonloppuna raksalla palatessani kotiin Habitare-messuilta. Olipa ihmeellistä kiivetä yläkertaan ihailemaan maisemia puoliksi tehdyistä ikkuna-aukoista. Mummulakin oli saanut perustukset!

"Maisema" se on tämäkin.

Siellä se mummula siintää.

Ei ole mikään järvinäkymä, mutta kyllä tässä silti silmä lepää. Paitsi noissa styroxeissa...


Autotallillakin katto pään päällä.

Näkymä mummulasta päin.

Alueella tuntuu asuvan harvinaisen mukavaa väkeä. Suurin osa vastaantulevista ihmisistä tervehtii, ja moni on jäänyt juttelemaan. Tälläkin visiitillä tapasin mukavan pariskunnan, jolla oli mukanaan meidän poikamme ikäinen tyttö ja herttainen koiravanhus. Kotona kuulemma on neljä lasta lisää. Paljon on lapsiperheitä naapurustossa, eli paljon kavereita odottamassa.

Raksalla on muuten nähty nyt ensimmäiset vastoinkäymiset! Räystäslaudat olivat tulleet valkoisiksi maalattuina, vaikka arkkitehdin visiossa ne ovat kuultomaalatut (eli puunväriset, kuten ylälaidan kuvistakin näkyy). Eikun laudat vaihtoon. Lisäksi olohuoneen liukuoven ja viereisen ison ikkunan yläreunat olivat piirustuksissa vahingossa eri korkeuksilla, mutta rakennusporukka huomasi ongelman ja se saatiin korjattua. Ei siis mitään valtavia vastoinkäymisiä toistaiseksi. ;)

1 kommentti:

  1. Kivat maisemat :) ja tosi kiva että mukavan tuntuisia ihmisiä :) Ja lapsikamuja odottamassa.

    VastaaPoista