Sivut

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Odotellaan ja ihmetellään

Viime postaukseni päätin sanomalla, että odotan mielenkiinnolla tarjouksia portaista. No niin odotan edelleen... Laiton viikon alussa jo muistutusviestit, joihin sentään sain kahdelta (kolmesta) vastauksen, että homma on hoidossa. Tarjouksia ei kuitenkaan edelleen ole näkynyt. Pyynnöt on lähetetty huhtikuun ensimmäisenä päivänä, eli onhan tässä jo joku hetki odoteltu. Sisäkattotarjousten kanssa osin sama juttu, toiset vastasivat melko nopsasti, toisia taas odotellaan. Tätähän tämä kuulemma nykyhetkellä on tarjouspyyntöjen kanssa. Kivahan se olis kilpailuttaa, jos yritykset vain haluaisivat kilpailla!

Tässä odotellessa voi vaikka piipahtaa Ikeassa mittailemassa vaatekaappeja. Kuraeteisen ja kodinhoitohuoneen kiintokalusteet on kyllä tarkoitus vielä kilpailuttaa muutaman keittiöfirman kesken, mutta voipi silti käydä niin, että ainakin kuraeteisen kalusteet tulevat Ikeasta. Silloin ei saa ihan just sellaisia mittatilausihanuuksia, joista on haaveillut, mutta jossain kohtaa on kuitenkin pystyttävä pihistämään. Eteisen (siisteille ja vieraille takeille tarkoitetut) ja komentokeskuksen kaappisysteemit tilataan todennäköisesti Esan Levykalusteelta, koska ne on tehtävä mittojen mukaan näteiksi ja seinään "sulautuviksi". 

Alakerran ison vaatehuoneen kalusteiksi olen suunnitellut Ikean Pax-sarjaa. Pienempiin vaatehuoneisiin saa kelvata Elfa-tyyppinen sisustus. Painotus sanalla tyyppinen, sillä aidon Elfan hintaisia ei joka kopperoon ole kyllä aikomus laittaa. Mutta rakas ruokakomeroni varmaankin saa ihkaoikeat Elfat.
1 kommentti:

  1. no voi jopa kestää toiv nyt vaikka perjantain kunniaksi olisi tulleet tarjoukset. Elfa tyyppistä tulee meillä "kausivaatetilaan" ja pariin vh -tilaan.

    VastaaPoista