Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2019

Yläkerran "galleriakäytävä"

Vaikka talomme on ollut suurin piirtein valmis jo useamman kuukauden, ovat seinät lähinnä loistaneet tyhjyyttään. Emme muutenkaan ole erityisen runsaita kalustajia, joten paljaille seinille kaipaa kyllä jotain.

Erityisesti on ottanut silmään yläkerran käytävän pitkä valkoinen seinä, jolle jo pidemmän aikaa olen suunnitellut valokuvakollaasia perhekuvista. Nyt vihdoin sain aikaiseksi canvastaulut tilata. Pikkuvessan Ansa-taulun tilasin syksyllä Finnish Art Shopista vähän niinkuin testiksi.  Olimme laatuun tyytyväisiä, joten uskalsin kahdeksan valokuvataulua laittaa tilaukseen.
Perhe- ja lapsikuvat Piritta Lipiäinen. Hääkuvat Anna Jarske.


Yläkerran "aulassa" on ystäväni Hanna Jokisen kaksi maalausta. Jos kädenjälki näyttää tutulta, olette ehkä omistaneet hänen kuvittamansa Sooda-kalenterin. ;)Kun keksin haluavani tämän seinänpätkän mustaksi, en edes muistanut, että meillä oli jo valmiina siihen täydellisesti sopiva taideteos! Maalauksen nimi on "Armin orava", ja mallina on aikoinaan toiminut jackrussellinterrierini Armi. Tämä teos on minulle hyvin rakas.Toiselle seinälle oli sitten vähän pakko laittaa toinen Hannan maalaus; "Kyläpöllösen suuret haaveet".
Blogiyhteistyö Finnish Art Shop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti